7 dagen per week geopend
In heel Oost-Nederland
Scherpe prijzen
Trekkingfiets Sensa Travel Lite Disc

Trekkingfiets Sensa Travel Lite Disc

Sensa Travel Lite Disc
27 versnellingen
Derailleur schakelsysteem
Shimano groepen
Ideaal voor Bikepacking
Lichtgewicht
Diverse maten beschikbaar
Anti-lek banden
Zadelmeting bij afhalen van de fiets
Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu

€ 25,- per dag

Wil je gaan bikepacken in het buitenland. Dan is deze lichtgewicht fiets de ideale keuze.

Kies de juiste fiets!

Als je gaat bikepacken is de goede fietskeuze essentieel. Je brengt vaak uren per dag door op de fiets en je moet vaak unieke omstandigheden trotseren. De Sensa Travel Lite is een begrip in de wereld van sportieve fietsen. Bij het ontwikkelen van Travel Lite Disc heeft Sensa goed gekeken naar mountainbikes en racefietsen, maar mét het comfort van een recreatieve fiets.

💡Wij verhuren dames- en herenmodellen!

Sensa Travel Lite Disc

Met of zonder bepakking is de Sensa Travel Lite Disc zeer geschikt voor bikepacking in het buitenland. Deze lichtgewicht fiets biedt een soepel en comfortabel rijgedrag. Het speciaal naar achter gebogen stuur zorgt voor een goede zitpositie. De fiets is stevig en fietst comfortabel waardoor hij zeer geschikt is voor sportieve, lange tochten!

💡Voor het optimale fietsplezier stellen onze medewerkers het zadel exact af op jullie hoogte. Mochten wij de fietsen moeten leveren op locatie, dan wordt dit in overleg gedaan!

Frame, remmen & versnellingen

Telefoonhouder

Wil je ongestoord fietsen? Reserveer je telefoonhouder en download de route op je telefoon. Onze telefoonhouders zijn zeer elastisch en passen op al onze fietsen.

Overige informatie:

Gemak dient de mens 😃.

Overige

De fiets heeft een goede dynamo verlichting en de bagagedragers zijn geschikt voor bagagetassen. Verder heeft hij 2 steunpunten voor bidonhouders. Dus ga je op fietsvakantie voor een langere bikepacking trip of een rondje IJselmeer dan is de Sensa Travel lite een perfecte keuze!

Bagage welke tas of kar?

Voor de Sensa Travel Lite hebben wij een ruime keuze aan fietstassen of bagagekarren die je tijdens je bikepacking tocht kunt huren. Deze fiets biedt plaats aan bagagetassen, stuurtassen en wieltassen. Tevens zou je ook nog een bagagekar kunnen huren. Bekijk hier het aanbod fietstassen en bagagekarren.

Boeken en meer informatie

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.
Stuur ons een bericht via WhatsApp