7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen

Fietsverhuur Ootmarsum

Laat eenvoudig je fiets bezorgen

Fietsverhuur Ootmarsum

Fietsverhuur Ootmarsum

Verken de kunst en historie van Ootmarsum op je eigen tempo. Zoek je een fietsverhuur in Ootmarsum? Wij bezorgen fietsen bij alle accomodaties in Ootmarsum. Klik op onderstaande accommodatie om direct de prijs voor het bezorgen van huurfietsen te bekijken. Staat je accommodatie er niet tussen? Geen probleem. Via deze link kun je elk adres kiezen in Ootmarsum.

Waarom Fietsen huren bij ATW Fietsverhuur?

Huur bij ons hoogwaardige fietsen, zonder gedoe. Wij bezorging de fietsen bij elke accommodatie in Ootmarsum. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets en routes. Reserveer vandaag nog en beleef een onvergetelijk fietsavontuur in Ootmarsum! Met ons online reserveringssysteem is het boeken van je fietsverhuur snel en eenvoudig. Of je nu alleen, met vrienden of met familie reist, we hebben fietsen voor alle leeftijden en niveaus. Kies voor fietsverhuur in Ootmarsum. Vandaag geboekt is morgen om 10:00 uur geleverd!

  • Pech-onderweg service
  • Gratis fietstassen op alle elektrische fietsen
  • Altijd speciale verhuurfietsen. Nooit tweedehands fietsen!
  • Gratis routes beschikbaar
  • Direct eenvoudig online boeken

Accommodaties in Ootmarsum

Camping de Haer Hotel de Landmarke Heerdink Hoeve
Erve Broan Camping Kuiperberg Art B&B
Stadshotel Ootmarsum Hoeve Springendal B&B ’t Hofke
Hotel van der Maas Hotel Wyllandrie Stadsappartement Odemarus
Camping de Witte Berg Parkhotel de Wiemsel Erve Geerdink
Othmar Herberg en Bierspa Hotel het Wapen De Weelkens
Hotel de Rozenstruik Villavélo Twente Hotel Restaurant Van Der Maas
Erve Wiegink Boshuis de Spreng
B&B Erve Höwerboer

Welke fietsen kun je huren?

Bij ATW Fietsverhuur, onderdeel van Actief Twente hebben we een diverse selectie fietsen om aan verschillende behoeften te voldoen. Voor stadsverkenningen bieden we comfortabele en betrouwbare stadsfietsen aan. Je kunt ook kiezen voor een luxe variant. Voor degenen die graag off-road gaan, hebben we robuuste mountainbikes of Gravelbikes beschikbaar. Deze zijn perfect voor het verkennen van de prachtige natuurpaden en bossen in de omgeving van Ootmarsum. Voor wie wat extra ondersteuning wil, hebben we elektrische fietsen in ons assortiment. Deze zijn uitgerust met een elektrische motor om je te helpen bij het beklimmen van heuvels en het afleggen van langere afstanden met gemak. Ongeacht welk type fiets je kiest, we zorgen ervoor dat deze goed onderhouden en van hoge kwaliteit zijn, zodat je zorgeloos van je rit kunt genieten.

Stuur ons een bericht via WhatsApp