7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen

Twente, waar fietsen meer is dan een hobby - Het is een lifestyle.

Omgeving Twente

Omgeving Twente

Welkom in Twente, waar de fietspaden net zo talrijk zijn als de koeien. Het fietsen is hier een ontdekkingstocht, maar dan zonder de stress van files. Spring op de fiets vanaf onze verhuurlocatie in Beuningen en ontdek de omgeving vol met verrassingen. Onze fietsen brengen je niet alleen ver, maar ook naar de mooiste plekken in de buurt. Een aantal hiervan hebben we voor je hieronder uitgelicht.

Gratis Routes Komoot App

Gratis Routes Komoot App

En wil je nog meer van de omgeving zien? Ontdek onze unieke fietsroutes op maat gemaakt. Je start vanaf ATW Fietsverhuur en we hebben routes voor elke fietser. Van ontspannen fietsen tot sportieve avonturen, zelfs voor mindervalide fietsers. Het is Twente verkennen op jouw manier!

Bekijk hier onze fietsroutes

Wist je dat we onze fietsen ook kunnen bezorgen op locatie? Of je nu verblijft in een hotel, B&B, camping of ergens anders in Twente (of zelfs in heel Nederland en Duitsland). We regelen het graag voor je! Neem een kijkje op onze bezorgpagina als je geïnteresseerd bent in bezorging op jouw eigen plek. Daar vind je eenvoudig de kosten voor het laten bezorgen van jouw fiets.

Stuur ons een bericht via WhatsApp