7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen

VAKANTIEFIETSEN

Sportieve fietsen voor een stoere vakantie

Bikepacking is Vakantiefietsen 2.0

Bikepacking is Vakantiefietsen 2.0

Stel je voor: je fiets volgeladen met alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijke reis. Van de ruige paden van de Ardennen tot aan de uitgestrekte landschappen van Scandinavië of op ontdekking in Nederland. Bikepacking is dé manier om op vakantie te gaan met je fiets en het avontuur op te zoeken. Het is de wereld ontdekken op jouw tempo.

Bikepacken is minimalistisch, budgetvriendelijk en duurzaam.

Op Fietsvakantie? Wat Voor Fietsreis Gaat Het Worden

Trekkingvakantie

Trekkingvakantie

Meer info
Bikepacking

Bikepacking

Meer info
Met Kinderen

Met Kinderen

Meer info
Waarom huren?

Waarom huren?

Niet iedereen beschikt over een bikepacking fiets en het kopen van een dergelijke fiets is soms net teveel van het goede. Wil je een kwalitatief hoogwaardige fiets dan zit je bij Actief Twente goed. Wij zorgen voor:

  • Er een zadelmeting is bij het ophalen van de fiets
  • Je een korte instructie krijgt over je fiets
  • De fiets in uitstekende conditie is
  • Als het nodig is de fiets ook op locatie geleverd kan worden
  • Er naast de fietshuur ook de mogelijkheid is tot huur van fietstassen, bagagekarren, helmen (gratis) en spd pedalen.

Ophalen of Laten Bezorgen

Ophalen

Ophalen

In Beuningen (Overijssel) staat jouw vakantiefiets klaar om opgehaald te worden. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een laatste inspectie, waarna jouw fietsavontuur kan beginnen. Ben je met de auto gekomen, dan kun je de auto gratis gedurende jouw fietsvakantie bij ons parkeren.

Bezorgen op jouw locatie

Bezorgen op jouw locatie

Wil je dat wij jouw fiets op jouw eigen locatie bezorgen? Dat regelen we graag! Met onze bezorgservice wordt jouw vakantiefiets op tijd afgeleverd, zodat je meteen aan jouw fietsavontuur kunt beginnen. En begint je fietstocht in het buitenland? Geen probleem! We kunnen ook daar leveren.

Kopen na Huren?

Ben je erg tevreden over je trekkingfiets en je denkt er over na om er eentje aan te schaffen? Wij bieden de mogelijkheid om de fiets na je vakantie te kopen. Goedkoper kun je een vakantiefiets op maat niet testen.

Wat is Bikepacking

Wat is Bikepacking

Dit moet je weten

Bikepacking is een kruising tussen backpacken en biken. Bikepackers kiezen vaak voor smalle, afgelegen weggetjes en overnachten onder de sterren of in een lichtgewicht tentje. Je bent vrij om te gaan en te rijden waar je wilt, ver weg van de gebruikelijke fietspaden, met zo min mogelijk bagage. Bikepacking komt het beste tot zijn recht op een trekkingfiets, gravelbike of racefiets. Hoewel een mountainbike ook uitstekend geschikt is. Het hangt allemaal af van de ondergrond waarop je van plan bent te rijden.

Stuur ons een bericht via WhatsApp