7 dagen per week geopend
In heel Oost-Nederland
Scherpe prijzen
Kinderkar

Kinderkar

Bankje geschikt voor twee kinderen
Baby snuggler beschikbaar. Te gebruiken als maxi-cosi
Lichtgewicht en makkelijk af te koppelen
Opbergruimte
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
Gratis route app met de 15 mooiste routes met kinderen
Pech-onderweg-service

Boek nu

€ 8,- per dag

Ga op fietsavontuur met het hele gezin! De kinderkar is de ideale oplossing als je met jonge kinderen wilt fietsen. Tevens beschikt de kinderkar ook nog over extra opbergruimte waardoor je je bagage makkelijk kunt meenemen.

De Kinderkar

De kinderkar is voorzien van een bankje met een vijfpuntsgordel, zodat de kleintjes comfortabel en veilig kunnen zitten tijdens de rit. Er kunnen 2 kinderen in de kinderkar. De kar is erg makkelijk te besturen met een fiets, je hebt eigenlijk niet eens in de gaten dat je wat meetrekt. De kinderen zullen het geweldig vinden om mee te kunnen ‘fietsen’ met papa en mama.

Baby Snuggler

De kinderkar heeft geen mogelijkheid om een maxi-cosi te bevestigen. Om een baby te vervoeren in een kinderkar wordt een Baby Snuggler gebruikt. De babyschaal houd je kleinste passagier veilig tijdens het fietsen. De baby is geschikt voor een Snuggler wanneer deze zelfstandig zijn/haar hoofdje omhoog kan houden. De baby Snuggler is aanbevolen voor kinderen van 3-12 maanden oud. De dikke padding en opvulling zorgen voor comfort en ondersteuning. De babyschaal wordt bevestigd met een  5-punts-veiligheidsharnas.

Extra Informatie

Tarieven

Wij werken met verschillende huurtarieven voor daghuur of meerdaagse verhuur.

Bekijk hier de tarieven.

Stuur ons een bericht via WhatsApp