7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Het verhaal van 10 solexen in een schuur…..

Het verhaal van 10 solexen in een schuur…..

In 2008 zijn Robert-Jan Dissel en Maarten Wittgen hun bedrijf gestart onder de naam: Solexverhuur Dinkelland. Ze vonden dat er te weinig dagrecreatie werd aangeboden in Twente (Dinkelland). Terwijl er genoeg valt te ontdekken in deze mooie omgeving. Dus het werd tijd om daar eens verandering in te brengen.

actief_twente_solex

Zo zijn ze op een zaterdagmiddag begonnen met het verhuren van 10 solexen vanuit een schuur. Maar hun bedrijf groeide binnen de kortste keren zo snel dat ze naast de solexen ook scooters, fietsen en kano’s verhuurden. Dit alles onder de herkenbare namen als Twentesolex, Twentescooter, Twentefiets en Twentekano. In 2015 hebben ze het pand van de voormalige kaarsenmakerij gekocht en toen is de naam Actief Twente ontstaan.

actief_twente_pand

Inmiddels is het bedrijf zo gegroeid dat naast de vele scooters ook choppers, puchs, tuktuks nog veel meer voertuigen verhuren. Dit alles is te huur vanaf het pand in Beuningen maar ook brengen ze het gehuurde op locatie. Daarnaast zijn ze flink gaan uitbreiden in hun assortiment. Ze verhuren niet alleen meer voertuigen maar je kunt er een volledig (dag)programma boeken. Met allerlei evenementen, arrangementen en horeca mogelijkheden zijn ze uitgegroeid tot een heel compleet bedrijf. De laatste aankoop dit ze hebben gedaan is de Amerikaanse Schoolbus. Een uniek voertuig voor onvergetelijke uitjes.

actief_twente_amerikaanse_schoolbus

In december 2022 hebben ze alle gebouwen gekocht die nog meer op het terrein stonden. Zo kunnen ze voor de toekomst nog een mooie groei maken en nog vele leuke arrangementen bedenken.

Stuur ons een bericht via WhatsApp