7 dagen per week geopend
In heel Oost-Nederland
Scherpe prijzen
Gravelbike

Gravelbike

Stoere sportieve Gravelbike
Normale pedalen of SPD
Zorgeloos fietsen met een fiets op maat
Pech-onderweg-service
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
Gratis route app met de 15 mooiste routes
Bezorgen door heel Nederland en Duitsland

Boek nu

€ 22,50 per dag

De gravelbike, een stoere mix van racefiets en mountainbike, biedt avontuur op zowel onverharde paden als wegen. Ideaal voor wie sportief wil genieten van offroad en verharde routes.

De Gravelbike

De Cube Nuroud Deepteal gravelbike is perfect om over bospaden en verharde wegen de fietsen. De banden zitten tussen een mountainbike en racefiets in. De gravelbike is comfortabel en licht van gewicht. De krachtige schrijfremmen geven je onder alle weersomstandigheden de kracht die je nodig hebt om te remmen.

Specificaties

 

Gravelbike huren

Een Gravelbike kun je huren voor een dag, maar ook voor meerdere dagen. Boek je fiets eenvoudig online. Wij hebben veel fietsen in verschillende maten op voorraad.

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.

Stuur ons een bericht via WhatsApp