7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO

Actief Twente en de Wereld

Wij zijn persoonlijk zeer betrokken bij de verandering van het klimaat. In ons privé leven proberen wij rekening te houden met de gevolgen van ons gedrag voor de aarde. Wij letten op onze consumptie en ons gedrag. Als bedrijf willen wij dit ook graag doen. Wij hebben binnen ons bedrijf een aantal maatregelen getroffen om bij te dragen aan een betere wereld.

CO2 compensatie

Solexen en scooters stoten CO2 uit. Ondanks dat de solex en scooter zuinige voertuigen zijn, stoten deze CO2 uit. Vanaf 2020 compenseren wij de CO2 uitstoot van onze voertuigen. Via Greenseat.nl compenseren wij de tochten die gemaakt worden per solex en scooter. In onze prijs zit de CO2 compensatie verwerkt. Als huurder bij Actief Twente hoef je je niet druk te maken om dit zelf te doen, dit is allemaal geregeld.

Zonne-energie

Onze elektrische voertuigen, E-bikes, Choppers, puchs, fatmaxen en Loopfietsen gebruiken stroom om energie te kunnen leveren. Ons pand is voorzien van zonnepanelen. Het laadstation van deze voertuigen is direct aangesloten op de zonnepanelen. Alle voertuigen die gebruik maken van stroom worden opgeladen via de zon.

Afval scheiden

Alle kleine beetjes helpen. Waar mensen recreëren ontstaat afval. Wij faciliteren afvalscheiding binnen ons bedrijf. Papier, plastic en restafval wordt gescheiden en zo ook aangeboden aan de afvalverwerker.

Naast deze punten ondersteunen wij ook projecten voor cultuur en natuurbehoud in Twente en gebruiken wij waar mogelijk, zoveel mogelijk reinigingsmiddelen die afbreekbaar zijn. Wij hopen op deze manier ons steentje te kunnen bijdragen aan een wereld waarin verantwoord gerecreëerd kan en mag worden!

Stuur ons een bericht via WhatsApp