7 dagen per week geopend
In heel Oost-Nederland
Scherpe prijzen
Bakfiets elektrisch

Bakfiets elektrisch

Stevige bakfiets
Elektrische ondersteuning
Pech-onderweg-service
Meerdere types beschikbaar
Diverse accessoires bij te boeken

Boek nu

€ 40,- per dag

Een elektrische bakfiets geeft je heel veel vrijheid met kinderen. Ideaal als je op vakantie bent in Twente. Je kunt kiezen uit verschillende type bakfietsen met allerlei handige accessoires.

Kies voor gemak. Huur een bakfiets

Een bakfiets is ideaal om kinderen, je hond of bagage in te vervoeren. Onze bakfietsen zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Wij verhuren uitsluitend bakfietsen met twee wielen omdat deze wendbaarder en veiliger zijn. De bakfietsen zijn voorzien van een stabiel dubbelstandaard zodat je makkelijk kunt in- en uitladen.

Welke kies je?

Wij verhuren twee type bakfietsen: met een houten kuip of zwarte kunststof kuip. De accu inhoud is gelijk voor beide types. Hieronder zie je de verschillen in de bakfietsen:

Houten bakfiets:

Zwarte bakfiets:

⚠️ LET OP: In zwarte bakfietsen kunnen of twee kleine kinderen of één maxi-cosi bevestiging. Een combinatie kan niet!

Bijzonderheden

De bakfiets biedt 4 trapondersteuningsstanden. Bij de huur van de bakfiets ontvang je ook de lader zodat je de fiets onderweg kunt bij laden. Afhankelijk van de inhoud en de belading van de bakfiets kun je ca. 40 kilometer afleggen op volle ondersteuning met een volgeladen accu.

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Ervaringen van bezoekers

Prima geregeld, helemaal tevreden

Vriendelijk bedrijf dat meedenkt over de mogelijkheden.

- Carolien

Super geregeld

We hebben een bakfiets gehuurd met onze dochter en kleindochter van bijna 8 maand. Er wordt een klem in de… + lees meer

- Wilma uit Denekamp

Perfecte service en veel plezier van de fietsen gehad.

De fietsen werden ruim op tijd afgeleverd en waren gebruiksklaar. We hadden een gewone fiets en een bakfiets waar we… + lees meer

- Jet uit Amsterdam

Super service

We hebben voor een week een elektrische bakfiets gehuurd en laten bezorgen op locatie. Super service. Ook werd er snel… + lees meer

- M uit Aalten
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.
Stuur ons een bericht via WhatsApp