7 dagen per week geopend
In heel Oost-Nederland
Scherpe prijzen
Tandem ouder-kind

Tandem ouder-kind

Stabiele ouder-kind-tandem
XL versie beschikbaar voor 2 kinderen
Kinderzitjes mogelijk
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
Gratis route app met de 15 mooiste routes met kinderen
Pech-onderweg-service

Boek nu

€ 25,- per dag

Samen met je kind op de fiets? Super gezellig! Met onze ouder-kind-tandem kan het!

Ouder Kind Tandem

Deze speciale ouder-kind-tandem is een ideale en gezellige tandem voor een volwassene met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar. De kleine kan mee trappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kan ook even uitrusten terwijl jij doorfietst. TwenteFiets heeft de originele ouder-kind-tandems van Onderwater, dus Hollandse kwaliteit, veiligheid en comfort! Het is zelfs mogelijk om met drie kinderen en een volwassene op 1 ouder-kind-tandem te fietsen, dankzij kinderzitjes voor en achter!

Ouder Kind Tandem huren

Huur eenvoudig je ouder-kind-tandem bij Actief Twente. Wil je liever dat de tandem op locatie bezorgd wordt? Geen probleem! We brengen hem graag. Wil je toch vanaf Actief gaan fietsen dan hebben wij de mooiste routes voor je.

💡Klik op de link voor de routes!

Met de kids op pad?

Wil je als volwassene op pad met meer kids? Kies dan de Ouder Kind Tandem XL!
Naast de normale ouder-kind-tandem kunt je bij ons ook de XL versie van de Onderwater ouder-kind-tandem huren. Deze tandem bestaat uit 3 zadels, waarvan 2 voor de kids en een voor jezelf.  Beide kinderen kunnen actief mee trappen, of lekker lui niets doen en ondertussen genieten van de tocht. De fiets heeft versnellingen waardoor het niet zwaar is om met twee kinderen te fietsen. Het is zelfs mogelijk om met 4 kinderen en een volwassene op 1 ouder kind tandem XL te rijden, dankzij kinderzitjes voor en achter! En ja dit is al eens voorgekomen bij TwenteFiets!

Telefoonhouder

Wil je ongestoord fietsen? Reserveer je telefoonhouder en download de route op je telefoon. Onze telefoonhouders zijn zeer elastisch en passen op al onze fietsen.

Overige informatie:

Gemak dient de mens 😃.

💡 De telefoonhouders kosten € 6,50 per stuk

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Een ouder-kind-tandem is super leuk voor je dagje uit. Maar het is ook super goed te combineren met een familiefiets of een normale tandem. Naast ons assortiment aan tandems, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast tandems ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Tarieven

Wij werken met verschillende huurtarieven voor daghuur of meerdaagse verhuur.

Bekijk hier de tarieven.

Ervaringen van bezoekers

Aanrader

Hier voor een week een elektrische ouder-kind-tandem gehuurd. Verbleef een week op Ardoer camping Kaps en de fiets met fietstassen en… + lees meer

- Tim

Erg goed geregeld

1 kind ouder tandem en 9 fietsen gehuurd….stonden al bij het huisje….fantastisch geregeld

- Fred Henzel uit Oudenbosch

Geweldige service!!!

Ls, donderdag de 14e aug. 6 fietsen gehuurd om door de schitterende omgeving te fietsen. Helaas duurde dit genoegen slechts… + lees meer

- Fam. Hoff uit Bergen op Zoom
Lees meer ervaringen
Stuur ons een bericht via WhatsApp