7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Longtail bike

Longtail bike

Cube elektrische longtail fiets
Krachtige ondersteuningen
Ruimte voor 2 kinderen
2 kinderzitjes mogelijk
Pech-onderweg-service
Voor 12 uur besteld is morgen geleverd

Boek nu

€ 41,50 per dag

Ontdek de nieuwste rage: De longtail fiets. Stel je voor, heerlijk relaxed en moeiteloos fietsen met twee kinderen veilig achterop. Ideaal toch? Op deze unieke elektrische fiets wordt elke rit een avontuur.

Wat is er bijzonder aan de Longtail bike?

De longtail fiets biedt het laadvermogen van een bakfiets met het rijcomfort van een gewone fiets. Hij ziet eruit als een normale fiets, maar zijn verlengde bagagedrager maakt het verschil. Perfect om twee kinderen veilig en comfortabel achterop mee te nemen. Boek snel, want we hebben maar één longtailbike beschikbaar!

 

One-size-fits-all concept

Dankzij het flexibele ontwerp van deze fiets, kunnen mensen van elke lengte er comfortabel mee rijden. Het zadel en het stuur zijn gemakkelijk verstelbaar, waardoor de fiets perfect is voor iedereen, ongeacht je lengte.

Specifcaties & Eigenschappen

2 Kinderzitjes achterop

Het unieke van een Longtail bike is dat er 2 kinderen achterop kunnen. De bagagedrager heeft een dubbel bankje met voertensteun en een veilige beugel waardoor de kleintjes veilig achterop zitten. De bankjes zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen voor twee kinderzitjes. Deze kun je los bijboeken.

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Waarom een fiets huren bij ATW fietsverhuur?

ATW Fietsverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van fietsen. Wij beschikken over meer dan 1000 fietsen. Wij verhuren GEEN tweedehands fietsen of restpartijen. Bij ons huur je kwalitatieve fietsen met duidelijke voorwaarden en pech-onderweg-service.

Prijzen en voorwaarden

  • 1 dag: € 41,50
  • 3 dagen: € 105,-
  • 7 dagen: € 195,-

Bekijk hier alle tarieven.

  • Verhuur voor meerdere dagen mogelijk.
  • Wil je meer fietsmogelijkheden met je kinderen? Bekijk onze bakfietsen of ouder-kindtandems.
  • Wist je dat je bij ons ook de longtail fiets kunt kopen? Bekijk hier al onze verkoopfietsen.
Stuur ons een bericht via WhatsApp