7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Tandem Ouder Kind Elektrisch

Tandem Ouder Kind Elektrisch

Kindje voorop. Dus goed overzicht
Elektrische ondersteuning
Ideaal voor meerdaagse fietsvakantie
Gratis route app
Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
Pech-onderweg-service
Ook XL versie beschikbaar
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
7 dagen per week geopend

Boek nu

€ 40,- per dag

Deze tandem is ideaal voor een fietstocht met kinderen. De kinderen zitten in je gezichtsveld en kunnen stoppen met fietsen wanneer ze moe zijn. Zo kun je samen een flinke fietstocht maken.

Electrische Ouder-kind-Tandem

Deze elektrische uitvoering van de ouder-kind-tandem is geschikt voor kinderen van ca. 4 t/m 10 jaar. De kleine voorop mag mee trappen maar kan ook stoppen met fietsen terwijl jij doorfietst. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je met gemak grote afstanden kunt afleggen. Er is zelfs een mogelijkheid om nog een extra kinderzitje toe te voegen.

Veel variaties Beschikbaar

De ouder-kind-tandem is er in verschillende uitvoeringen. De tandem is ook leverbaar zonder elektrische ondersteuning of in een drie-persoons XL versie. Hiermee vervoer je met gemak twee kinderen.

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Alternatieven

Wist je dat er heel veel mogelijkheden zijn om met de kinderen te gaan fietsen. Wat dacht je van een bakfiets of de kindermountainbike.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.

  • Fietshelmen beschikbaar
  • Wist je dat je bij ons ook ouder-kind-tandems kunt kopen? Bekijk hier de verkoopfietsen
Stuur ons een bericht via WhatsApp