7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Mountainbike Clinic op Locatie

Mountainbike Clinic op Locatie

Mountainbike clinic op locatie (2 uur)
Mountainbike met helm
Rugtas, bidon en candybar
Clinic vanaf 10 personen

Ontdek de opwinding van mountainbiken tijdens een leuke en leerzame clinic op locatie. Verken technische aspecten, omringd door prachtige natuur, en beleef samen met je groep een onvergetelijke dag vol avontuur op de trails.

Mountainbike clinic op locatie

Wij komen naar de door jouw gewenste locatie! Onze gids neemt jullie mee op pad en daar kan het ‘stoeien’ met de mountainbike gaan beginnen! Op straat rijden is natuurlijk niet zo moeilijk. Maar hoe staat het met jou bochttechniek? Heb je genoeg controle en balans bij obstakels? Natuurlijk past onze ervaren gids zich aan naar het niveau van de deelnemers zodat iedereen wel binnen zijn/haar grenzen en comfortzone blijft fietsen. Voor elk niveau zijn er tips & tricks!

Mountainbike clinic voor de kleintjes?

Natuurlijk hebben wij ook nagedacht aan de kleintjes onder ons, want het plezier van mountainbiken willen wij hun ook laten zien! Wij hebben ook kinder-mountainbikes in ons assortiment van 20″, 24″en 26″.

Prijzen en voorwaarden

  • 2 uur durend arrangement
  • Minimaal aantal deelnemers 10
  • Wil je de mountainbike bij ATW fietsverhuur? Kijk hier voor meer info

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de mountainbike clinic op locatie? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp