7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Bikepacking Holland

Bikepacking Holland

Bikepacken als alternatief voor dure (vlieg)vakantie naar buitenland

Vliegschaamte, krap bij kas of gewoon zin in een sportieve uitdaging dit jaar? Ga bikepacken oftewel: backpacken op de fiets, dé oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve, duurzame en budgetvriendelijke vakantie.

Bikepacking Holland

Bikepacking Holland is een samenwerking van 18 hostels in Nederland met als doel reizigers een duurzaam alternatief te bieden voor reizen binnen Nederland en Europa. Op de fiets met je rugzak onder je snelbinders al ‘bikepackend’ van en naar verschillende hostels in Nederland. Je fietst langs de mooiste routes, leukste cafeetjes en je wordt overal gastvrij en (budgetvriendelijk) ontvangen.

Makkelijk te regelen

Een bikepacking vakantie regelen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Voor inspiratie zijn er tal van blogs en inspiratiewebsites op het internet. En via Bikepacking Holland boek je eenvoudig je overnachtingen. Fiets naar hostels in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Noordwijk, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Valkenswaard en Maastricht. Kies je voor de complete route dan toer je maar liefst 1100 km, wat staat voor zo’n 60 fietsuren. Al ben je ook geheel vrij om je eigen route te kiezen en de afstand te beperken.

Nieuwe ervaringen en belevenissen gegarandeerd!

Steeds meer reizigers zijn op zoek naar nieuwe ervaringen. De reisbeleving is belangrijker dan de uiteindelijke bestemming. Tijdens je reis verblijf je in unieke hostels, ieder met een eigen touch. Slaap bijvoorbeeld in een hostel in een voormalige gevangenis, een hostel aan het strand of een hostel midden in de bossen. Je kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals een fietsenstalling, reparatiesets, wasmachines en in de ochtend staat een vers ontbijtje voor je klaar. Bikepacken kan dus prima hand in hand gaan met comfort en ontspanning. Op de website bikepackingholland.nl lees je meer over de deelnemende hostels en de verschillende bestemmingen, voorgestelde routes tussen de hostels, verrassende hoogtepunten onderweg en van avonturiers die reeds een Bikepacking Holland ervaring beleefde. Reserveren kan per direct, je kiest geheel zelf één of meerdere bestemmingen.

Vakantiefiets huren

Heb je voor je bikepacking vakantie zelf geen passende fiets? Ga dan op pad met een van de bikepacking fietsen van Actief Twente! Bekijk hier het assortiment. Levering in heel Nederland mogelijk!

Stuur ons een bericht via WhatsApp