7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Reparatie en Onderhoud Duofiets

Reparatie en Onderhoud Duofiets

Heb je een Duofiets of mindervalidefietsen in de verhuur? Bij ons kun je terecht voor het onderhoud. Wij hebben zelf diverse mindervalidefietsen en duofietsen in de verhuur en hebben jarenlange ervaring in het onderhoud en reparatie van deze fietsen.

Waarom onderhoud?
Mindervalidefietsen zijn complexe en gevoelige fietsen. De kennis en expertise is niet bij elke fietsenmaker aanwezig. Een goed onderhouden duofiets, rolstoelfiets of driewielfiets voorkomt storing onderweg.

Voor welke merken kan ik bij jullie terecht?
Wij hebben jaren met Huka fietsen en van Raam fietsen gewerkt. Over beide merken hebben wij ruime kennis in huis. Dit zijn de meest gangbare mindervalidefietsen. Heb je een ander merk neem gerust contact met ons op.

Reparatie en werkplaats
Is de mindervalidefiets kapot? Naast onderhoud kun je bij ons ook terecht voor reparatie. Tevens is het mogelijk om een vervangende mindervalidefiets te krijgen.

Ophalen en terugbrengen
Wanneer je de fiets aanmeldt voor reparatie of onderhoud is het mogelijk om de fiets op te halen en terug te brengen bij jullie locatie/instelling.

Onderhoudspakketten
Wij bieden diverse onderhoudspakketten aan. Kies hieronder je pakket. Wil je een abonnement afsluiten voor het onderhoud, ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Bij het onderhoud ontvang je van ons een keurig onderhoudsrapport zodat je administratief en voor de verzekering het onderhoud kunt aantonen.

Onderhoud aanvragen

Meld je fiets hieronder eenvoudig aan voor onderhoud. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Stuur ons een bericht via WhatsApp