7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Omgang met pech onderweg en late levering

Omgang met pech onderweg en late levering

Wij doen onze uiterste best om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te bieden. Toch kan het voorkomen dat er iets niet goed gaat met een voertuig of levering. Omdat we houden van duidelijkheid leggen we hieronder uit hoe we daar mee omgaan.

Pech onderweg

Wij streven er naar om onze voertuigen in goede staat mee te geven. Onze werkplaats onderhoudt de voertuigen en repareert de voertuigen vakkundig. Maar zoals bij elk stukje techniek kan er iets kapot gaan. Mocht je komen te staan met pech onderweg doen wij er alles aan om je weer op pad te helpen. Wanneer je met pech onderweg komt te staan komen wij direct naar je toe om je een vervangend voertuig aan te bieden. Zelfs bij een lekke band*. De tijd die je stilstaat onderweg mag je natuurlijk langer doorrijden. Dus wanneer je strandt heeft dit geen gevolgen voor je huurtijd.

*Buiten een straal van 30 kilometer vanaf Actief Twente in Beuningen ben je zelf verantwoordelijk voor lekke banden. 

Levering

Wij rijden met diverse bussen dagelijks door Overijssel en Duitsland om fietsen te bezorgen. Dit blijft mensenwerk en we zijn afhankelijk van voorgaande boekingen. Dit kan daardoor soms niet helemaal lopen zoals het hoort. Het kan dus voorkomen dat fietsen te laat of niet compleet geleverd worden. Wanneer dit voorkomt doen wij er alles aan om dit direct te herstellen. Wij begrijpen dat dit effect heeft op je planning. Om een zo zuiver mogelijke compensatie te kunnen aanbieden hanteren wij de volgende regels:

Voorbeeld:
Je hebt twee e-bikes gehuurd voor 2 dagen. De fietsen zouden om 10:00 uur bij je accommodatie staan. De fietsen worden uiteindelijk om 12:00 geleverd. Hiervoor hanteren wij de volgende compensatieformule:

Totale huursom:   € 90,- (dus 45,- per dag)
Huurperiode:        2 dagen (huurdag is 8 uur)
Te compenseren huurbedrag: € 45,- / 8 uur x 2 uur = € 11,25

Extra Ritten

Indien wij een extra rit moeten rijden voor een aanpassing in het geleverde of je staat met pech onderweg buiten ons verzorgingsgebied dan berekenen wij de volgende kosten:

Stuur ons een bericht via WhatsApp