7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Antieke bakfiets

Antieke bakfiets

Uniek trouwvervoer
Te huur vanaf 1 dag
Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu

€ 45,- per dag

Ga je trouwen of heb je een product te promoten? Deze eyecatcher steelt de show. Met deze antieke fiets trek je gegarandeerd alle aandacht.

Antieke bakfiets

Deze fiets werd vroeger gebruikt om het brood mee te bezorgen. De bakkersfiets heeft een platte bak en dus ideaal om producten in te tonen of je bruid in te vervoeren. De bakfiets is in originele staat en kan bezorgd worden op elke locatie in Nederland.

De antieke bakfiets huren

De antieke bakfiets is te huur voor 1 dag of meerdere dagen. Wil je de fiets gaan versieren dan raden we je aan om de fiets voor meerdere dagen te huren dan zit je niet gebonden aan levertijden.

Natuurlijk kun je de bakfiets ook voor andere gelegenheden huren: zoals voor een productpresentatie of als display in een supermarkt of als eyecatcher op beurzen.

Origineel trouwvervoer gezocht?

Zoek je origineel trouwvervoer om je acte de présence te maken? Of wil je je gasten op een ludieke manier vervoeren?  Denk eens aan een Italiaanse scooter of tuktuk. Of laat een gele Amerikaanse schoolbus voorrijden. Alle mogelijkheden vind je hier.

Ervaringen van bezoekers

Geweldig

We hebben een antieke bakfiets bij Twente Fiets gehuurd voor onze bruiloft. Het was super geregeld. Ze brachten de fiets… + lees meer

- Milou Smit uit Harbrinkhoek
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Prijs € 45,- per dag.
  • Afmeting gehele fiets 110x300 cm
  • Afmeting bak 73x166 cm
Stuur ons een bericht via WhatsApp