7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
E-bike met lage instap

E-bike met lage instap

Veilige lage instap
Comfortabel
Inclusief gratis fietstassen
7 versnellingen
Pech onderweg service
Bezorgen op elke locatie in Nederland en Duitsland
Gratis route app

Beleef het gemak en de veiligheid van fietsen met een elektrische fiets met lage instap. Deze speciaal ontworpen fietsen zorgen voor een moeiteloze en comfortabele rit.

E-bike met lage instap

Heb je behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid bij het op- en afstappen? Huur dan de Azor E-bike Lage Instapfiets. De fiets beschikt over een zeer lage en brede instap en is voorzien van een lang voorframe. Daarnaast zijn de velgen extra sterk dit zorgt voor meer stabiliteit.  Boek vroegtijdig! We hebben slechts 1 E-bike met lage instap beschikbaar.

Bekijk hier alle tarieven!

Eigenschapen van de fiets

Onze routes

Een elektrische fiets met lage instap huren bij Actief Twente is altijd inclusief pech-onderweg-service. Ook hebben wij talloze routes door het mooie Twente voor je beschikbaar. Heb je zelf al een route in gedachten, geen probleem! Heb je interesse in één van onze routes, kijk hier op onze routepagina!

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Waarom een fiets huren bij ATW Fietsverhuur?

ATW Fietsverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van fietsen. Wij beschikken over meer dan 1000 fietsen. Wij verhuren GEEN tweedehands fietsen of restpartijen. Bij ons huur je kwalitatieve fietsen met duidelijke voorwaarden en pech-onderweg-service.

Prijzen en voorwaarden

  • Fietsen later dan 18.00 uur inleveren? Ja hoor, dat kan!
  • Toch iets minder zeker over fietsen wij verhuren ook driewielfietsen en duofietsen.
  • Wist je dat je bij ons ook de e-bike kunt kopen? Bekijk hier alle verkoopfietsen.
Stuur ons een bericht via WhatsApp