7 dagen per week geopend
In heel Oost-Nederland
Scherpe prijzen
Kickbike

Kickbike

Per stuk te huur
Ook kindermaten beschikbaar
Sportief en fun
Gemakkelijk hanteerbaar
Gratis route app met de 15 mooiste routes
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu

€ 12,50 per dag

De kickbike is de ideale manier om sportief bezig te zijn, vooral met de kinderen. Geniet samen van actieve buitenavonturen in de prachtige natuur. Plezier gegarandeerd!

Kickbike

Kickbiken is mateloos populair. Het is de perfecte combinatie van fun en sportief. Een leuk alternatief voor een wandeling. Door het grote voorwiel kun je flinke snelheden behalen. De kickbike is geschikt voor verharde ondergrond maar ook voor bospaden.

Huur en Aantallen

Een kickbike boek je eenvoudig online. Wij verhuren kickbikes per stuk en kunnen ze ook bezorgen bij jouw accommodatie. Speciaal voor kinderen hebben wij ook kleine kickbikes. Wij kunnen tot 100 kickbikes op locatie leveren.

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een kickbike voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de kickbike huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.

Stuur ons een bericht via WhatsApp