7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
QWIC Speed Pedelec

QWIC Speed Pedelec

Qwic Speed Pedelec
4 ondersteuningstanden
Krachtige ondersteuning tot 45 km/u
Met riemaandrijving
Zadelmeting bij afhalen fiets
Rijbewijs en helm verplicht
Ook ideaal voor fietsvakantie
Diverse maten
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
7 dagen per week geopend

Boek nu

€ 27,50 per dag

De Speed Pedelec wordt veel gebruikt voor woon- werkverkeer. Maar je kunt de fiets ook perfect gebruiken voor lange fietstochten. Huur een Speed Pedelec om te proberen of het wat voor je is.

Qwic Speed Pedelec

Met een topsnelheid van 45 km/h is de Speed Pedelec de uitkomst als je liever met de fiets gaat in plaats van de auto. De snelheid, het design en sportieve uiterlijk maakt dat deze fiets zeer geschikt is voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Maar ook voor een fietsvakantie leent deze fiets zich uitermate goed!

Specificaties

Wat is een Speed Pedelec?

Een speed pedelec is een elektrische fiets die een topsnelheid van 45 km/u kan bereiken. De speed pedelec wordt steeds meer ingezet voor woon-werkverkeer. Door de snelheid, sportieve beweging en het hoge comfort zijn deze speed bikes een ideaal transportmiddel.

Wat zijn de regels?

  • Helmplicht
  • Zijspiegels verplicht
  • Kentekenplaat
  • En een duidelijke claxon

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Kopen?

Ben je van plan om een Speed Pedelec te kopen maar wil je proberen of dit wat voor je is? Dat snappen wij. Onze Speed Pedelecs zijn tegen zeer gunstige prijzen te koop. En als je bij ons je huur Speed Pedelec koopt krijg je het huurbedrag terug!

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.

Boeken en meer informatie

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Stuur ons een bericht via WhatsApp