7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Diner by Bike Delicious de Lutte

Diner by Bike Delicious de Lutte

Ontvangst koffie/thee met appelgebak
routekaart met navigatie app
4-gangen diner bij verschillende restaurants
Telefoonhouder voor de fiets
Pech-onderweg-service

Fietsen, dineren en genieten? Delicious de Lutte heeft het allemaal! Ga op pad met je eigen fiets en geniet van de mooie route, de natuur van Twente en de geweldige restaurants!

Ontvangst op z'n Twents!

De Diner by Bike tocht begint in onze eigen Solex Bar. Jullie worden ontvangen met een met koffie met appelgebak. Hier krijgen jullie ook de uitleg over de route en het programma. We zorgen er ook voor dat de de route op jullie telefoon wordt geïnstalleerd.

La Route... Mon Amour

Je ontvangt van ons een routekaart met informatie over het gebied en de vouchers voor de restaurants waar je gaat dineren. De restaurants zijn voor jullie gereserveerd met een richttijd. Indien je iets later bij een restaurant aankomt is dat geen probleem. De telefoonhouder is op elke fiets te bevestigen en zorgt ervoor dat je met de app de route makkelijk kunt volgen. Soms kan het fietsen op knooppunten of met een kaart een uitdaging zijn. Met de handige app word je eenvoudig van restaurant naar restaurant geleid.

De restaurants van Delicious de Lutte

De restaurants liggen in het mooiste stukje van Twente: De Lutte: Bij elk restaurant ontvang je een andere gang van je diner. Er is bewust voor gekozen om de inhoud van het menu niet vooraf te bepalen. We laten dit over aan het seizoen en de creativiteit van de chef. Natuurlijk kun je altijd bij je reservering dieetwensen doorgeven. De restaurants beschikken allemaal over een mooi buitenterras en zijn prachtig gelegen. Tijdens je Diner by Bike Delicious de Lutte doe je de volgende restaurants aan:

Verken De Lutte en geniet van de vergezichten

De Route is een speciaal uitgezette route voor de Dinertocht. De Route gaat door het mooiste gebied van Overijssel. Het glooiende buitengebied van de De Lutte. Eeuwenoude landhuizen en heuvelachtige vergezichten maken dat je een dag gaat beleven die on-Nederlands zal aanvoelen. De route heeft een lengte van ca. 50 kilometer.

Geef Cadeau!

Wanneer je een Diner by Bike tocht cadeau geeft weet je zeker dat je een origineel cadeau gaat geven. De ontvanger hoeft alleen nog maar een datum te kiezen en online te reserveren. Je ontvangt de waardebon per post in een mooie geschenkverpakking. Wanneer je de bon voor 15:00 uur besteld is wordt deze de volgende dag geleverd.

Prijzen en voorwaarden

  • Duur van het arrangement ca. 6 uur.
  • Route is ca. 50 kilometer.
  • De telefoonhouder is geschikt voor alle telefoons en dient nadien ingeleverd te worden. Deze is ook aan te schaffen voor € 6,50
  • Consumpties zijn niet inbegrepen deze dienen ter plekke bij de restaurants afgerekend te worden.
  • De reserveringen bij de restaurants zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.
  • Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Geef ze door bij je reservering.
  • Fietsen zijn bij te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Ook zeer geschikt voor grotere groepen.

Boek direct

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp