7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Tandem-Ouder-Kind XL

Tandem-Ouder-Kind XL

Geschikt voor 2 kinderen en een volwassene
Fiets licht en is zeer stabiel
Gratis route app
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
7 dagen per week geopend
Op locatie leveren mogelijk
Voor 12 uur besteld morgen bezorgd

Boek nu

€ 28,50 per dag

Dit is een fiets voor een echt uitje. 1 volwassene achterop en 2 kinderen voorop. Met deze fiets kun je lange afstanden fietsen. Kinderen vinden deze tandem geweldig!

De Ouder-Kind-Tandem XL

Deze 3-persoons tandem is uniek. Door het handige Nuvinci traploze schakelsysteem fietst de tandem ontzettend licht ondanks dat je met drie personen op de fiets zit. Beide kinderen mogen actief mee trappen, of lekker lui niets doen. De fiets is ondanks zijn lengte makkelijk te besturen.

Bekijk hier alle tarieven!

Specificaties

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Alternatieven

Wist je dat er heel veel mogelijkheden zijn om met de kinderen te gaan fietsen. Wat dacht je van een bakfiets of een kindermountainbike.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Waarom een fiets huren bij ATW Fietsverhuur?

ATW Fietsverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van fietsen. Wij beschikken over meer dan 1000 fietsen. Wij verhuren GEEN tweedehands fietsen of restpartijen. Bij ons huur je kwalitatieve fietsen met duidelijke voorwaarden en pech-onderweg-service.

Prijzen en voorwaarden

Stuur ons een bericht via WhatsApp