7 dagen per week geopend
Bezorgen in Nederland en Duitsland
Scherpe prijzen
Aanhangfiets

Aanhangfiets

Stabiele aanhangfiets
Speciaal voor kinderen
Gratis route app met de 15 mooiste routes voor kinderen
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
Pech-onderweg-service

Boek nu

€ 20,- per dag

De aanhangfiets is de oplossing voor ouders met kinderen die nog niet geheel vertrouwd zijn met alleen fietsen of die nog geen lange afstanden kunnen fietsen.

Aanhangfiets

De aanhangfiets heeft 7 versnellingen waarmee de kleine zelf kan schakelen en de inspanning kan bepalen. De aanhangfiets zit veilig bevestigd aan een speciale bagagedrager. Deze zijn bevestigd op onze toerfietsen. Helaas gaan deze niet in combinatie met je eigen fiets. Je zult dus altijd een aanhangfiets in combinatie met een toerfiets moeten huren.

Fiets Laten Bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets Laten Bezorgen

Fietsen met de kids. Wat is er mogelijk?

Wij hebben voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Heb je naast een aanhangfiets ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met kinderen op uit te gaan? Ontdek dan hier alle mogelijkheden!

Tarieven

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.

Stuur ons een bericht via WhatsApp